Advocatenkantoor Boukich
info@advocatenkantoorboukich.nl

Rechtsgebieden

Personen- en familierecht

U en uw partner gaan scheiden. Er komt in dat geval veel op u af. Wij bieden u hierbij deskundige hulp en geven juridisch en fiscaal advies. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan de persoonlijke aspecten. Naast echtscheidingen staan wij u uiteraard ook bij als het gaat om wijziging partner- en kinderalimentatie, ouderlijk gezag en kinderbeschermingsmaatregelen.  

Bestuursrecht

Indien u een geschil heeft met uw uitkeringsinstantie ( gemeenten, UWV, SVB, DUO etc.) dan kunt u bij ons terecht. Wij voeren bezwaarschriftprocedures, dienen beroep in bij de Rechtbank en hoger beroep bij de Centrale Raad van Beroep. U kunt hierbij denken aan stopzetting en wijziging van de bijstandsuitkering, opleggen van maatregelen en of boete of  terugvordering van de uitkering. U kunt ook denken aan weigering van de bijstands-, WW- en WIA-uitkering en ook de studiefinanciering.

Arbeidsrecht

Wij  kunnen u adviseren over de inhoud van de arbeidsovereenkomst en als er een probleem/conflict op uw werk heeft voorgedaan. Als het niet anders kan en uw werkgever heeft een ontslagprocedure gestart, dan zullen wij u bijstaan in de procedure. Wij kunnen u bijstaan in de volgende zaken:

 - arbeidsovereenkomsten, verplichtingen en rechten tijdens ziekte, ontslag op staande voet, ontslagprocedure bij UWV Werkbedrijf of de kantonrechter, vaststellingsovereenkomsten, ontslagvergoedingen en loonvorderingen.

 

 

 E: info@advocatenkantoorboukich.nl                                                T: 030-753 14 69

^